Szóval… Nehéz ez a téma, de sajnos igen: vannak ma olyan helyzetben emberek, hogy éheznek, nélkülöznek. Még karácsonykor is. Még gyerekek is.

o-child-christmas-facebookVannak, akik még karácsonykor sem tudnak jól lakni, és bizony akadnak olyan gyerekek is, akik még soha nem hallottak a Mikulásról, a Jézuskáról – mert a szüleik túl szegények ahhoz, hogy ilyenkor csokit, ajándékot, egyebeket vásároljanak.

Régi barátnőm dr. Mellár Renáta, a Fejér Megyei Vakok és Gyengénlátók Szervezetének elnöke – szívvel-lélekkel dolgozik a fejér megyei vakokért.

Idén úgy döntöttem, csatlakozom karácsonyi ételgyűjtési kampányához – hogy a vak felnőtteknek, és a vak gyerekeknek is lehessen egy boldog karácsonya.

Hogyan tudok segíteni? Leginkább úgy, hogy a december 10-ig befolyó megrendelések, az abból származó bevételek 25%-át egyből átutalom a szervezetnek. 

Tehát: ha most rendelsz honlapot, webáruházat, keresőoptimalizálást, (vagy bármilyen szolgáltatásomat) a december 10-ig beérkező befizetéseddel Te is támogatod a szervezetet!

Segíts, hogy segíthessek!

[su_button url=”http://www.profi-honlapkeszites.hu/ajanlatkeres-2/” background=”#1e7908″ color=”#ffffff” size=”5″ center=”yes” icon=”icon: eye” icon_color=”#ffffff”]Egyedi honlapra ajánlatot kérek![/su_button]

[su_button url=”http://www.profi-honlapkeszites.hu/honlapkeszites-arak-koltsegek/” background=”#eeeeee” color=”#000″ size=”5″ center=”yes” icon=”icon: cart” icon_color=”#000″]Választok a 3 honlapcsomagból![/su_button]

Itt olvashatod a Fejér Megyei Hírlap akcióját ezzel kapcsolatban.

Viszont, ha egyiket sem szeretnéd, akkor is segíthetsz egy megosztással (a fenti Facebook bejegyzés megosztásával) – hogy eljusson azokhoz, akik akarnak ÉS tudnak is segíteni.

Előre is köszönöm a segítséged:

Pajor Nikoletta

 

Miután ügyfelem honlapját átalakítottam, felkért honlapjának keresőoptimalizálására is, abból a célból, hogy minél több, a termékei iránt érdeklődő látogató érkezzen weboldalára.

Már az új WordPress sablon beépítése is sokat segített, hiszen a honlap mobilbarát lett, és ez igen fontos a keresők számára, de ezeken kívül még számtalan, korábban hibásan elvégzett beállítást kellett orvosolnunk.

Keresőoptimalizálási, látogatottságnövelési referencia: arvai-kerites.hu

Ahogy a képen is látható, a honlap forgalma alapvetően megváltozott. Míg korábban havi 1-200 látogató nézte a weboldalt, mára már 3-5000 látogatója van egy hónapban, tehát a honlap látogatottságát megnöveltük, kb. az eredeti 10-szeresére.

De ügyfelem nem csak ennek örült! Hanem annak is, hogy a honlapjára érkező látogatók többsége immár Magyarországról érkezik, az egy felhasználóra jutó, honlapon eltöltött idő 12 másodpercről 3 perc fölé nőtt, valamint a visszafordulási arányt 80%-ról sikerült lecsökkentenünk 15% alá. Miért örült ennek? Mit jelent ez?

  • Honlapját tízszer annyi potenciális vevő keresi fel, mint korábban
  • A potenciális vevők 80%-ának távozása helyett már alig 15% távozik
  • A potenciális vevők tovább maradnak a honlapon (ezért megnőtt az ajánlatkérések száma, a kapcsolatfelvételek száma, és nyilvánvalóan az eladások száma is)

Ügyfelem örül, elégedett a sikerekkel, és új lendületet kapott honlapja kezeléséhez!

Neked is szükséged lenne egy átalakításra?

[su_row]
[su_column size=”1/2″][su_button url=”http://www.profi-honlapkeszites.hu/ajanlatkeres-2/#mennyibe-kerul” style=”flat” background=”#f8061a” size=”5″ center=”yes” icon=”icon: shopping-cart”]Én is ilyet akarok![/su_button]  [/su_column]
[su_column size=”1/2″] [su_button url=”tel:36703291849″ style=”flat” background=”#1e7908″ color=”#ffffff” size=”5″ center=”yes” icon=”icon: phone”]Kérdésem van, felhívlak![/su_button] [/su_column]
[/su_row]

Céges honlap átalakítás sikersztori: arvaifa.hu
Ügyfelem korábbi honlapját honlapkészítője 70.000 Ft-ért alakította volna át – statikus honlapból statikus honlappá. A tervezett új honlap még mobilbarát sem volt, többek között ezért is kerestek meg engem.

A WordPress motor telepítése, a honlap dizájnjának kialakítása, a régi tartalmak feltöltése után ügyfelem több, mint elégedett volt az eredménnyel!

Új céges honlapja immár mobilbarát is, így ügyfelei könnyen elérhetik mobilos eszközökről is.

Te is szeretnél egy hasonló honlapot?

[su_row]
[su_column size=”1/2″][su_button url=”http://www.profi-honlapkeszites.hu/ajanlatkeres-2/#mennyibe-kerul” style=”flat” background=”#f8061a” size=”5″ center=”yes” icon=”icon: shopping-cart”]Én is ilyet akarok![/su_button]  [/su_column]
[su_column size=”1/2″] [su_button url=”tel:36703291849″ style=”flat” background=”#1e7908″ color=”#ffffff” size=”5″ center=”yes” icon=”icon: phone”]Kérdésem van, felhívlak![/su_button] [/su_column]
[/su_row]