Miután ügyfelem honlapját átalakítottam, felkért honlapjának keresőoptimalizálására is, abból a célból, hogy minél több, a termékei iránt érdeklődő látogató érkezzen weboldalára.

Már az új WordPress sablon beépítése is sokat segített, hiszen a honlap mobilbarát lett, és ez igen fontos a keresők számára, de ezeken kívül még számtalan, korábban hibásan elvégzett beállítást kellett orvosolnunk.

Keresőoptimalizálási, látogatottságnövelési referencia: arvai-kerites.hu

Ahogy a képen is látható, a honlap forgalma alapvetően megváltozott. Míg korábban havi 1-200 látogató nézte a weboldalt, mára már 3-5000 látogatója van egy hónapban, tehát a honlap látogatottságát megnöveltük, kb. az eredeti 10-szeresére.

De ügyfelem nem csak ennek örült! Hanem annak is, hogy a honlapjára érkező látogatók többsége immár Magyarországról érkezik, az egy felhasználóra jutó, honlapon eltöltött idő 12 másodpercről 3 perc fölé nőtt, valamint a visszafordulási arányt 80%-ról sikerült lecsökkentenünk 15% alá. Miért örült ennek? Mit jelent ez?

  • Honlapját tízszer annyi potenciális vevő keresi fel, mint korábban
  • A potenciális vevők 80%-ának távozása helyett már alig 15% távozik
  • A potenciális vevők tovább maradnak a honlapon (ezért megnőtt az ajánlatkérések száma, a kapcsolatfelvételek száma, és nyilvánvalóan az eladások száma is)

Ügyfelem örül, elégedett a sikerekkel, és új lendületet kapott honlapja kezeléséhez!

Neked is szükséged lenne egy átalakításra?

[su_row]
[su_column size=”1/2″][su_button url=”http://www.profi-honlapkeszites.hu/ajanlatkeres-2/#mennyibe-kerul” style=”flat” background=”#f8061a” size=”5″ center=”yes” icon=”icon: shopping-cart”]Én is ilyet akarok![/su_button]  [/su_column]
[su_column size=”1/2″] [su_button url=”tel:36703291849″ style=”flat” background=”#1e7908″ color=”#ffffff” size=”5″ center=”yes” icon=”icon: phone”]Kérdésem van, felhívlak![/su_button] [/su_column]
[/su_row]