Nyilván te is tudod, hogy reggeltől estig megfigyelés alatt állsz 🙂 Most is figyel a “Nagy Testvér”, miközben ezt a cikket olvasod. Legyen szinte bármilyen böngésződ, okostelefonod, hitelkártyád – a rólad tárolt adatok csak gyűlnek, gyűlnek.

Zavar ez téged?

Kontroll - téged mennyire zavar?Pedig, ha üzleted van, a figyelő szem Neked ugyanolyan hasznos lehet, mint nekem!

Miért mondom ezt?

Mert minden mai megoldáshoz, amivel új ügyfeleket szerezhetsz, ez a megfigyelés elengedhetetlen.

Ahhoz, hogy a Facebook-on szinte személyre szabottan hirdethess lényegében fillérekért, az kell, hogy a Facebook gyűjtse a felhasználók adatait. És ezt meg is teszik: a nemen, a lakóhelyen és az életkoron kívül még azt is gyűjtik, milyen terület iránt érdeklődik a felhasználó – vagyis a te potenciális ügyfeled.

Ugyanez a helyzet a Google Adwords hirdetési lehetőségei között is, és a példákat a végtelenségig sorolhatnám.

De pontosan miben segít ez Neked?

  1. Az üzleted, tevékenységed után érdeklődőket a honlapodra irányíthatod.
  2. Figyelheted, mit tesznek honlapodon: melyik oldalakat olvassák a leggyakrabban, melyek azok, amelyekről szinte azonnal kilépnek. Így még pontosabban tudhatod, mi érdekli őket, mi tartja fenn a figyelmüket, és mi az, amitől unatkoznak.
  3. A remarketing eszközökkel az azonnal nem vásárlóknak (85-95%!!!) újabb hirdetéseket jeleníthetsz meg, pedig őket simán elveszíthetted volna.

Persze, azokkal nem nagyon tudsz mit kezdeni, akik profi módon védekeznek a figyelő szemek ellen – de ők a lakosságnak kb. 2%-át jelentik.

Ha érdekelnek ezek a megoldások, és honlapodon is szeretnéd alkalmazni őket, csökkentve hirdetési költségeidet, és növelve hatékonyságukat – kérj ajánlatot most!