Céges honlap átalakítása Avada prémium sablonnal: naturklinika.hu

Ügyfelem korábban már átalakított, színekben gazdag honlapját kérte, hogy alakítsuk egyszerűbb, letisztultabb honlappá. Mindeközben a honlap költöztetése is szükségessé vált, mert a régi tárhely-szolgáltató nem tudott megfelelő minőségű szolgáltatást nyújtani.

 

 

Első lépésként a honlapot átköltöztettem a Médiacenter tárhelyére, majd ezt követően megkezdtem az átalakítást. Ügyfelem választása az Avada prémium sablonra esett, ami rendkívül jól személyre szabható.

A honlap megjelenésének átalakításán kívül a honlapon található szövegek is átírásra kerültek, hogy a felhasználók számára érthetőbb, követhetőbb legyen ügyfelem szolgáltatása.

Kialakításra került még a honlapon egy online rosacea teszt, amellyel a felhasználók ellenőrizhetik, hogy mennyire veszélyeztetettek rosacea szempontjából.

Hosszas keresgélés után találtam NIKIRE, tökéletes választás volt. A NaturKlinika statikus oldalam átalakítása, a mai kornak megfelelő színvonal & mobil verzió optimalízálás volt a célom.Már a bemutatkozása nagyon megtetszett ”Nem árult zsákba macskát!”, mint sok konkurrens cég.Korrekt, precíz, pontos, minden,amit ígért teljesült! Mindig elérhető, segítőkész, jó ötletekkel oldja meg a kért feladatot. Szakmailag naprakész Seo, Facebook, Google, grafikai szerkesztések,emellett a jogi képzettségének köszönhetően pillanatok alatt eligazódik a laikusok számára kevéssé átlátható terepen, sokoldalú szakember, aki szenvedéllyel,örömmel végzi munkáját. Niki az 5* választás, ajánlom jó szívvel mindenkinek.
Szedleczky Ildikó

Ha már tudod, hogy honlapod átalakításra szorul, kérj ajánlatot most!

Ha te sem vagy biztos honlapod, webáruházad állapotában, kérd felmérésemet!

 

Ha már tudod, hogy honlapod átalakításra szorul, kérj ajánlatot most!

Ha te sem vagy biztos honlapod, webáruházad állapotában, kérd felmérésemet!

 

Amennyiben  a munkám felkeltette az érdeklődésedet, keress bizalommal!

1 + 13 =