Céges honlap átalakítása, keresőoptimalizálása: ajandekotlettar.hu

Ügyfelem először arra volt kíváncsi, hogy a más által elkészített webáruháza mennyire felel meg a kor követelményeinek. Először elemzést kért, majd az elemzés eredményének ismeretében igényelte webshopja átalakítását. Eredetileg Joomla CMS rendszerben működött, erről tértünk át WordPress-Woocommerce alapú webáruház üzemeltetésre.

A webshop korábban nem volt túl jól keresőoptimalizálva, hiszen a webáruház átadását követően a készítő nem adta át ügyfelem részére azt a tájékoztatást, amitől előrébb kerülhetett volna a keresőkben.

Ezen változtattunk: az átalakítást követően ügyfelem megkapta azt a szükséges tudást, amellyel könnyen és gyorsan előrébb került a keresőkben több fontos kulcsszóra.

Webáruház átalakítás referenciák, webáruház átalakítás, honlap átalakítás, webshop átalakítás

A webáruházat azóta is karbantartom, elvégzem a szükséges frissítéseket, módosításokat ügyfelem legnagyobb elégedettségére.

Örülök, hogy rátaláltam Nikire. Webáruházunk átalakításával bíztuk, meg, amit tökéletesen meg is oldott. Szívét-lelkét beleadta a feladatba és frappáns, jó ötleteivel sokat segített, hogy honlapunk még szebb és eredményesebb legyen. Bármikor megkeresem kérdéseimmel, kéréseimmel, mindig készséges, segítőkész, amit nagyon köszönök neki. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Juhászné Fodor Edit

Ha már tudod, hogy honlapod átalakításra szorul, kérj ajánlatot most!

Ha te sem vagy biztos honlapod, webáruházad állapotában, kérd felmérésemet!

 

Ha már tudod, hogy honlapod átalakításra szorul, kérj ajánlatot most!

Ha te sem vagy biztos honlapod, webáruházad állapotában, kérd felmérésemet!

 

Amennyiben  a munkám felkeltette az érdeklődésedet, keress bizalommal!

6 + 3 =