Ügyfelem, a Natur Klinika tulajdonosa már régóta rendelkezett saját honlappal, mely statikus volt, és nem volt mobilbarát. Azzal keresett meg, hogy alakítsuk át honlapját egy, a kornak megfelelő weboldalra.

Céges honlap átalakítás sikersztori: naturklinika.huElső lépésként lementettem a régi weboldal tartalmait, a szövegeket, képeket és videókat, majd ezt követően egy dinamikus honlapot készítettem.

A honlap dizájnját egy színes menüsorral, a kezdőlapon slider-rel, valamint a főbb kezeléseket tartalom-dobozokkal jelenítettük meg, hogy a weboldal látogatói minél könnyebben megtalálják, amit keresnek.

A weboldal ma már reszponzív, rendelkezik blog verzióval is – ügyfelem elégedett!

[su_row]
[su_column size=”1/2″][su_button url=”http://www.profi-honlapkeszites.hu/ajanlatkeres-2/#mennyibe-kerul” style=”flat” background=”#f8061a” size=”5″ center=”yes” icon=”icon: shopping-cart”]Én is ilyet akarok![/su_button]  [/su_column]
[su_column size=”1/2″] [su_button url=”tel:36703291849″ style=”flat” background=”#1e7908″ color=”#ffffff” size=”5″ center=”yes” icon=”icon: phone”]Kérdésem van, felhívlak![/su_button] [/su_column]
[/su_row]