Honlap, webshop készítés kettős garanciával

Egyedülálló kettős garanciával készítem el honlapod, webáruházad! Azért biztosítom a kettős garanciát, a honlapkészítési piacon egyedülállóan, hogy Neked ne kelljen a kockázat miatt aggódnod – hiszen a domain és a tárhely árán kívül (ami a TIÉD marad) semmit sem kockáztatsz, sőt, ha többi ügyfelemhez hasonlóan Te is elégedett vagy a munkámmal, könnyedén megkeresheted honlapod árát – ajánlás útján.

A kettős garancia legnagyobb előnye: akár elégedett vagy az általam készített honlappal, webáruházzal, akár nem: visszakaphatod a pénzed!

Pénzvisszafizetési garancia

Honlapkészítés 20 napos pénz-visszafizetési garanciávalHonlapodnak, webáruházadnak elkészítését követően egyedülálló, 20 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítok. Ez azt jelenti, hogy  a honlap, webáruház átvételét követően 20 napod van arra, hogy ha mégsem lennél elégedett szolgáltatásaimmal, a kifizetett összeget visszakérjd. Mivel a honlapok és a webáruházak egyediek, rendelésre készülnek, így ez a garancia teljesen egyedülálló. A tárhely és a domain árának kivételével (ami A TIÉD  marad a garancia érvényesítése után is) a teljes összeget visszatérítem elégedetlenséged esetén, ehhez Neked csak néhány kérdést kell megválaszolnod, a vitatkozás terhe nélkül. Ezen kérdések megválaszolását követően tárhelyéről teljes egészében eltávolítom az elkészített honlapot, s az eltávolítást követően a kifizetett összeget (a domain és a tárhely árának kivételével) visszautalom Neked.

Elégedettségi garancia

Honlapkészítés elégedettségi garanciaAz elégedettségi garancia szintén csak nálam érhető el – ez a garancia azt jelenti, hogy amennyiben elégedett vagy szolgáltatásaimmal, és másoknak is ajánlod, az ajánlásodból érkező  bevétel 10%-át TE kapod meg.

Ezen a módon nem pusztán saját tevékenységeddel, de passzívan is növelheted bevételeid – ezzel hálálom meg az elégedettségedet.

A kettős garanciának köszönhetően Neked nincs veszíteni valód, kérj ajánlatot most!