Nélkülöző, éhező, vak embereknek segítek

Szóval… Nehéz ez a téma, de sajnos igen: vannak ma olyan helyzetben emberek, hogy éheznek, nélkülöznek. Még karácsonykor is. Még gyerekek is.

o-child-christmas-facebookVannak, akik még karácsonykor sem tudnak jól lakni, és bizony akadnak olyan gyerekek is, akik még soha nem hallottak a Mikulásról, a Jézuskáról – mert a szüleik túl szegények ahhoz, hogy ilyenkor csokit, ajándékot, egyebeket vásároljanak.

Régi barátnőm dr. Mellár Renáta, a Fejér Megyei Vakok és Gyengénlátók Szervezetének elnöke – szívvel-lélekkel dolgozik a fejér megyei vakokért.

Idén úgy döntöttem, csatlakozom karácsonyi ételgyűjtési kampányához – hogy a vak felnőtteknek, és a vak gyerekeknek is lehessen egy boldog karácsonya.

Hogyan tudok segíteni? Leginkább úgy, hogy a december 10-ig befolyó megrendelések, az abból származó bevételek 25%-át egyből átutalom a szervezetnek. 

Tehát: ha most rendelsz honlapot, webáruházat, keresőoptimalizálást, (vagy bármilyen szolgáltatásomat) a december 10-ig beérkező befizetéseddel Te is támogatod a szervezetet!

Segíts, hogy segíthessek!

Itt olvashatod a Fejér Megyei Hírlap akcióját ezzel kapcsolatban.

Viszont, ha egyiket sem szeretnéd, akkor is segíthetsz egy megosztással (a fenti Facebook bejegyzés megosztásával) – hogy eljusson azokhoz, akik akarnak ÉS tudnak is segíteni.

Előre is köszönöm a segítséged:

Pajor Nikoletta

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.