Keresőoptimalizálás sikersztori: ancsafoto.hu

Székesfehérvári női fotós ügyfelem kért meg, hogy segítsek az általam elkészített honlapja keresőoptimalizálásában. Az eredmények:

Az ancsafoto.hu weboldal a következő kereső-kifejezésekre elérte az 1. helyezést a Google keresőben:

 • erotikus fotózás Székesfehérvár
 • akt fotózás Székesfehérvár
 • portfólió fotózás Székesfehérvár
 • modell fotózás Székesfehérvár
 • glamour fotózás székesfehérvár
 • székesfehérvár glamour fotózás

A sikeres keresőoptimalizálás lépései

 1. mobilbarát (reszponzív) dizájn átalakítás
 2. Google+ oldal létrehozása
 3. Fényképek meta adatainak megadása
 4. …. (ez szakmai titok)

Ügyfelem weboldala 2 hét keresőoptimalizálás után a választott kulcsszavakra összesen 391 helyezést jött előre, 6 kereső-kifejezésre első helyezést ért el,  és összesen 11 kereső-kifejezésre található meg honlapja a Google 1. oldalán.

[su_row]
[su_column size=”1/2″][su_button url=”http://www.profi-honlapkeszites.hu/ajanlatkeres-2/#mennyibe-kerul” style=”flat” background=”#f8061a” size=”5″ center=”yes” icon=”icon: shopping-cart”]Én is ilyet akarok![/su_button]  [/su_column]
[su_column size=”1/2″] [su_button url=”tel:36703291849″ style=”flat” background=”#1e7908″ color=”#ffffff” size=”5″ center=”yes” icon=”icon: phone”]Kérdésem van, felhívlak![/su_button] [/su_column]
[/su_row]

 

2 comments

 • Hosting

  Hosting

  Reply

  De akkor vegre terjunk mar ra arra, hogyan lesz olcso a keresooptimalizalas. Merthogy eddig kideritettuk, hogy ez draga.

  • Pajor Nikoletta

   Pajor Nikoletta

   Reply

   Ez is, mint minden, nézőpont kérdése.

   Ha van egy weboldalad, amire nem érkeznek látogatók, vagy alig-alig, mert nincs sehol a keresőkben, akkor a weboldal maga is nagyon drága volt. Akkor is, ha csak 10-20.000 Ft-ot fizettél ki érte – mert nem érte el a célját, nem hozott bevételt.
   Ha viszont minden hónapban új ügyfeleket hoz, új vevőket szerez neked, mert jó a helyezése, akkor a keresőoptimalizálás költsége nem volt “drága”, mert akkor nem költség, hanem egy befektetés volt, ami meg is térült.

   A keresőoptimalizálás akkor drága, ha nem térül meg az ára.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>